Олександр Долгополов / btu.org.ua

Український тенісист, екс-перша ракетка країни Олександр Долгополов у своєму Facebook висловив свою думку щодо того, що переможниця Національного відбору на Євробачення-2019 MARUV не поїде на конкурс в Тель-Авів через відмову виконувати всі вимоги Національної громадської телерадіокомпанії України:

«Соромно за нашу країну сьогодні. Наочний посібник як і чому звідси їдуть особистості, які можуть досягати успіхів на світовій арені, в яких би то не було професіях (сподіваюся, на цей раз Україна не втратить чергову особистість). Один з небагатьох артистів з України, хто робить сучасну музику, яка затребувана не тільки в країнах СНД. Є правила конкурсу та голосування, а після перемоги крутити-вертіти як хочеться, негарно.

Читайте такожСкандал з Maruv: канал-транслятор не поверне гроші глядачам, які відправляли смс

Відео дня

Погоджуся з умовою, що концерти в Росії варто скасувати і це правильно. Інше схоже на фарс. Коли політики починають диктувати артистам, як їм виступати, коли давати інтерв'ю і т. д, це вже проблема. Не кажучи вже, що все за свої гроші. У нас же Європа і вільна країна?

А також хотілося б передати привіт всім моралістам і розумникам, які розмірковують про пристойність, епатаж і т. д. По-перше, ознайомтеся з поведінкою таких зірок, як Мадонна, Леді Гага, Майлі Сайрус і можна продовжувати дуже довго. Не будьте допотопними. Це, насамперед, шоу.

А, по-друге, ви починаєте сильно нагадувати людей з сусідньої країни, які віщають про «духовні скрепи», - написав Олександр Долгополов.

Як повідомляв УНІАН, співачка MARUV повинна була представити Україну на пісенному конкурсі Євробачення-2019, що пройде в Ізраїлі. Її перемога на нацвідборі спровокувала скандал – ряд політиків та громадських активістів виступив проти кандидатури виконавиці, оскільки вона гастролювала в Росії.

У понеділок виконавиця заявила, що заради участі в Євробаченні-2019 вона готова відмовитися від запланованих гастролей в РФ. Незважаючи на це, переговори між НСТУ і співачкою провалилися.