Сергій Мясоєдов брав участь у Матчі зірок Суперліги / фото: ФБУ

Український баскетболіст і данкер Сергій Мясоєдов отримав травму голови, в результаті якої впав у кому.

Про це повідомляє офіційний сайт ФБУ.

25-річний баскетболіст 16 травня впав з велосипеда. Мясоєдов відразу ж звернувся до лікарні Запоріжжя зі скаргою на біль в ключиці. Перебуваючи в лікарні, він втратив свідомість і впав у кому.

Відео дня

Лікарі діагностували у баскетболіста внутрішньочерепну гематому голови. Мясоєдов був прооперований і перебуває у важкому стані.

Читайте такожГоловний тренер збірної Нідерландів потрапив до лікарні через проблеми з серцем

"Ситуація дуже важка. 17 травня о 12:00 була зроблена комп'ютерна томограма, на щастя, її аналіз показав, що гематома не збільшилася, але стан дуже важкий... Все залежить від найближчих днів. Що стосується умов, то все на високому рівні, ми підключили керівництво міста, яке допомагає в цьому. Великі надії на молодий організм Сергія, якому потрібно витримати навантаження", - сказав президент Запорізької федерації баскетболу Валерій Елькінсон.

У Вищій баскетбольній лізі України Мясоєдов виступав за "Запоріжжя-2", "Інваспорт" з Дніпра і запорізький "Металург". У якості данкера Мясоєдов брав участь у Матчі зірок Суперліги.

ФБУ звернулася до всіх небайдужих з проханням допомогти баскетболісту, розмістивши на офіційному сайті реквізити для допомоги.

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що баскетболіст збірної України вилікувався від коронавірусу.