Легенда українського баскетболу Станіслав Медведенко розповів, як переходив в НБА, а також мав можливість закрутити роман з американською актрисою.

Читайте такожТренер з НБА очолив український баскетбольний клуб

Колишній баскетболіст дав інтерв'ю YouTube-каналу "Do Best!".

"У мене в БК "Київ" була шикарна зона комфорту. 20 років, у мене хороший заробіток, є машина, я постійно граю, керівництво і тренер ставляться лояльно. У мене було три пропозиції, я думав залишитися ще на сезон, набратися досвіду, а потім можна йти. Але "Лейкерс" просто поклали переді мною контракт і сказали, що треба їхати, відмовлятися від такого не можна. Коли тренер Волков дізнався, що я сумніваюся, то сказав, що я з глузду з'їхав.

Сума трансферу склала 250 тисяч доларів - на той час це були великі гроші навіть за мірками футболу. Зарплата - в шість разів вище, ніж у Києві. Після другого контракту купив собі будинок", - зізнався Медведенко.

Також 41-річний екс-баскетболіст згадав, як міг закрутити роман з американською актрисою Кармен Електрою:

"Я з нею знімався в одному фільмі, комедії. Була така сценка, де вона знімалася у ванній оголеною. Я так, заглянув. Для розкрутки цього фільму була така легенда, що я з Кармен Електрою, типу, закрутив відносини на знімальному майданчику. Це була одна з затравок.

Кармен була згодна, а чому я відмовився - не знаю, чесно кажучи. Може, побоявся скандального відтінку. Напевно, це мене зупинило. Зараз би не зупинило".

Медведенко виступав за "Лос-Анджелес Лейкерс" з 2000-го по 2006-й рік - з командою він став дворазовим чемпіоном НБА. Також сезон-2006/07 він провів в "Атланті Хоукс", а потім завершив кар'єру.

УНІАН раніше повідомляв про те, що у суперзірки НБА виявили коронавірус.