Зникли підписники у Фейсбуці / фото REUTERS

Користувачі соцмережі Facebook скаржаться на масове зникнення підписок на особистих сторінках. Кількість підписників різко скоротилася на сотні і навіть тисячі осіб. З чим пов'язана така проблема - читайте на УНІАН.

Зникли підписники в Facebook - що відомо

Про різке скорочення кількості фоловерів повідомляють звичайні користувачі соцмережі і відомі люди по всьому світу. У багатьох публічних людей з підписок пропали десятки тисяч людей і їх кількість скоротилася приблизно до 10 тисяч.

Так, у засновника компанії Meta Марка Цукерберга число підписників різко скоротилося до 9 994 осіб. А видання Newsweek повідомляло про різке скорочення кількості фоловерів у великих американських компаній. Наприклад, USA Today сумарно втратили понад 20 тисяч підписників.

Відео дня

Зникають підписки і в українських користувачів. Наприклад, у Володимира Зеленського ще на вихідних було 3 мільйони підписників, а 12 жовтня стало лише 9 тисяч. У Олексія Арестовича кількість передплатників теж скоротилася з 880 тисяч до 9 тисяч.

Масовий збій у Фейсбук / Фото: скріншот з facebook.com/zelenskiy.official/

Причина зникнення підписників

Компанія Meta поки офіційно не коментувала інформацію. Користувачі інтернету запропонували кілька пояснень того, що сталося.

  • Збій в соцмережі. Деякі люди помітили, що якщо натиснути на число підписників, то соцмережа відобразить справжнє число. Збій в числах помітний тільки в головній сторінці.
  • Баг при оновленні. Після останнього оновлення Facebook число передплатників скоротилося до однакового числа - приблизно 10 тисяч. Можливо, помилка пов'язана з новим оновленням і проблему скоро полагодять.
  • Можливо, соцмережа видалила акаунти ботів серед передплатників публічних людей.

Вам також може бути цікаво: