Як час роботи iPhone: найефективніший спосіб / фото depositphotos.com

В спекотну погоду смартфон розряджається швидше, ніж в іншу пору року. На це є декілька причин – тривалість світлового дня (екран смартфона використовується протягом більш тривалого періоду) і спека, через яку батарея навантажується більше, ніж в прохолоду.

У попередній замітці ми розповідали, як збільшити час роботи Android-смартфона, тому сьогодні мова піде про оптимізацію часу роботи iPhone. Цей лайфхак працює на будь-якому смартфоні Apple

Як змусити айфон працювати понад добу без підзарядки

Всім відомо, що iPhone за замовчуванням пропонує користувачеві ввімкнути режим економії енергії, коли рівень заряду акумулятора досягає 20%. При переході в цей режим, час роботи айфона можна легко збільшити на кілька годин.

Відео дня

Однак проблема полягає в тому, що при досягненні 80% заряду акумулятора цей режим – якщо він був увімкнений до цього – автоматично вимикається. Однак є простий спосіб активувати нескінченний режим енергозбереження, тим самим максимально економлячи заряд.

Включаємо режим суперенергозбереження:

  • Відкрийте програму "Команди" (або скачайте з App Store, якщо її раптом немає на вашому пристрої).
  • Зайдіть у вкладку "Автоматизація" і натисніть "Створити персональну автоматизацію".
  • Виберіть зі списку пункт "Режим низького заряду". У ньому вимкніть галочку під пунктом "Увімкнено" і активуйте її під пунктом "Вимкнено".

Як зробити, щоб iPhone довше тримав заряд: мало хто знає про цю секретну функцію
  • Введіть в пошуку "Режим низького заряду", виберіть пункт "Увімкнути/вимкнути режим низького заряду" і клацніть "Далі"
  • Деактивуйте пункт "Питати перед пуском", натисніть"Готово"

Як зробити, щоб iPhone довше тримав заряд: мало хто знає про цю секретну функцію

Все готово – тепер ваш iPhone буде постійно перебувати в режимі енергозбереження. З ним батарейка може більше ніж добу жити без підзарядки. 

Але є недолік: в цьому режимі перестають працювати більшість фонових процесів, сповіщення можуть надходити з затримкою, а плавність анімацій і частота оновлення екрана знижуються до 60 Гц. Скоріш за все, більшість користувачів не помітять ніяких відмінностей, зате точно помітять, що смартфон працює реально довше від зарядки до зарядки.

Якщо ж ви раптом захочете вимкнути це налаштування, вам потрібно буде просто зайти в "Команди", знайти цю автоматизацію і деактивувати її.

Не всі функції iPhone славляться своєю корисністю. УНІАН розповідав про одну з таких, яка серйозно навантажує акумулятор, і скоріш за все, вам вона не потрібна. 

Також ми ділилися рекомендаціями, чому не варто заряджати смартфон до 100% і який відсоток заряду вважається оптимальним. Це актуально як для iPhone, так і для Android.

Вас також можуть зацікавити новини: