Zenbook S 13 OLED – потужний та елегантний ноутбук

В Україні розпочинається продаж 13-дюмового ноутбука ASUS Zenbook S 13 OLED (UX5304), потужного та елегантного пристрою в металевому корпусі, який за товщини 1 см важить лише 1 кг.

Ідеальний як для роботи, так і для розваг, ноутбук ASUS Zenbook S 13 OLED оснащений якісним OLED-екраном ASUS Lumina. Також ноутбук відрізняється вражаючою швидкодією завдяки процесору Intel Core 13-го покоління, великому обсягу оперативної пам’яті та сучасному твердотільному накопичувачу. 

Ноутбук Zenbook S 13 OLED має сертифікацію Intel Evo™, поєднуючи в собі високу продуктивність і чудову мобільність: він оснащений процесором Intel Core i7 13-го покоління з можливістю підвищення швидкодії на 20%. Крім того, цей ноутбук пропонує до 32 ГБ оперативної пам'яті LPDDR5, швидкий SSD PCIe 4.0 x4 об'ємом до 1 ТБ та акумулятор ємністю 63 Вт/год. Надійне та швидке з'єднання з мережею забезпечується за допомогою модуля Wi-Fi 6E з технологією ASUS WiFi Master Premium.

Відео дня

Компанія ASUS зосереджується на створенні ноутбуків серії Zenbook з мінімальним впливом на довкілля, і новий Zenbook S 13 OLED не є винятком. Вперше під час виготовлення цього ноутбука ASUS використала технологічний процес плазмової керамізації алюмінію, який за допомогою чистої води та електричного струму змінює властивості матеріалу. Як результат, метал стає більш корозійностійким і довговічним, а його поверхня набуває схожості з натуральним каменем, що робить кожну кришку Zenbook S 13 OLED унікальною. І все це без використання органічних сполук, агресивних кислот і важких металів.

Zenbook S 13 OLED – потужний та елегантний ноутбук

Компанія також зменшила вуглецевий слід, використовуючи під час виробництва Zenbook S 13 OLED перероблені матеріали та екологічне паковання. Корпус ноутбука виготовлений із магнієво-алюмінієвого сплаву з відходів виробництва, що дозволило зменшити вуглецевий слід на більше ніж 50%. Клавіатура та динаміки містять перероблений побутовий та "океанічний" пластик. Папір для паковання виготовлено на 100% із деревини лісів, які керуються принципами відповідального лісокористування, контрольованої деревини та перероблених матеріалів.

Zenbook S 13 OLED – потужний та елегантний ноутбук

Zenbook S 13 OLED оснащений OLED-дисплеєм ASUS Lumina зі співвідношенням сторін 16:10, роздільною здатністю 2,8K та кінематографічним колірним охопленням 100% DCI-P3. ASUS Lumina – це нова назва найкращих OLED-дисплеїв у пристроях ASUS, що означає наявність унікальних переваг, які перевершують можливості традиційних OLED-дисплеїв. Зокрема, дисплеї ASUS Lumina оснащені ексклюзивними технологіями ASUS Splendid та ASUS OLED Care, мають показник точності кольору Delta E < 1, знижене енергоспоживання та функції захисту панелі.

Незважаючи на свою компактність, ноутбук Zenbook S 13 OLED пропонує повний набір інтерфейсів, що дозволяє користувачам уникнути необхідності використовувати додаткові адаптери та перехідники. У ньому є два швидкісні порти Thunderbolt 4 у вигляді роз'ємів USB-C, які забезпечують швидке заряджання, можливість підключення зовнішніх дисплеїв 4K і передачу даних зі швидкістю до 40 Гбіт/с. Крім цього, ноутбук має виходи HDMI 2.1, повнорозмірний порт USB 3.2 Gen 2 та аудіороз'єм 3,5 мм.

Zenbook S 13 OLED – потужний та елегантний ноутбук

ASUS Zenbook S 13 OLED – це ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт, продуктивність і стиль.

Докладніше про ASUS Zenbook S 13 OLED (UX5304) можна дізнатися тут.