Порошенко також підкреслив, що важливо не забувати про тих, хто потребує допомоги, не тільки у День святого Миколая / фото УНІАН

У Тернополі Порошенко привітав із святом Миколая дітей з родин загиблих воїнів АТО та Небесної сотні.

Як передає кореспондент УНІАН, під час зустрічі з дітьми у ПК «Березіль» напередодні святкової вистави, президент зауважив, що сьогодні не всі діти зможуть отримати традиційні подарунки з рук своїх батьків.

«Бо деякі з батьків боронять нашу державу. Боронять східний кордон, кордон з Кримом, боронять на морі, щоб наша держава була захищена. Є тут і частина примусово переселених дітей, які були вимушені через воєнну агресію Росії покинути рідні домівки. І по всій Україні їх зустріли як рідних. Я бажаю, щоб якнайшвидше ці діти і їх батьки повернулися до звільнених Донбасу та Криму», - ксазав Порошенко.

Відео дня

Читайте такожСиноптик розповіла, якою буде погода в Україні на День Святого Миколая

Він також підкреслив, що важливо не забувати про тих, хто потребує допомоги, не тільки у День святого Миколая.

«Щойно у найдавнішому храмі Тернополя разом з почесним патріархом Філаретом ми помолилися за єдину помісну православну українську церкву. На цей святвечір нам подарують томос. І діти зростатимуть у вже в єдиній українській помісній церкві. Сьогодні сотні дітей, які тут зібралися, вірять, що все буде добре. Цієї віри потребують і дорослі. Впевнений, що коли ми об’єднаємося в нашій країні стане краще», – сказав президент.