Оперативників відправили у зону АТО / прес-служба обласного управління сбу

З Тернополя в рамках ротації у зону АТО вирушили 30 оперативників СБУ. Як повідомили УНІАН у секторі взаємодії зі ЗМІ та громадськістю УСБУ в Тернопільській області, вони нестимуть службу на територіях, які безпосередньо межують із окремими районами Луганської і Донецької областей, що контролюються бойовиками.

Читайте такожПід Тернополем понищили пам’ятник жертвам Голокосту (Фото)

Тернополяни братимуть участь у проведенні оперативно-розшукових та контррозвідувальних заходів, протидіючи диверсійно-розвідувальним групам противника, знешкоджуючи їх пособників та інформаторів. Одним із пріоритетних завдань групи буде  викриття і притягнення до відповідальності агентури ворожих спецслужб і терористичних організацій, а також вилучення з незаконного обігу зброї та засобів ураження.

Відео дня

Традиційно провести військових у район АТО прийшли члени їх сімей, друзі, колеги, педставники місцевої влади.

«Кожен із вас є добровольцем, який особисто виявив бажання вирушити у АТО. Я дякую за те, що ви зголосилися взяти на себе обов’язок захищати нашу державу на сході. Будьте впевнені, що ваша наполеглива і віддана праця там – це безпека і  спокій наших родин тут. Тож бажаю провести успішну ротацію, будьте здоровими, і неушкодженими повертайтеся додому. Гідно виконуйте військовий обов’язок. Хай Бог вам помагає,  а я молитимусь за всіх вас», – сказав під час виступу голова ТОДА Степан Барна.

На завершення владики Нестор і Теодор благословили бійців.