Сюжет дня : Тортури у поліції Кагарлика

Тортури у поліції Кагарлика

24 травня до лікарні звернулася жінка 1994 року народження із заявою про побиття та зґвалтування. За її словами, до цього причетні співробітники поліції Кагарлика.

Перевірка підтвердила причетність поліцейських до побиття і зґвалтування жінки, яка у відділенні поліції мала надати пояснення з приводу крадіжок майна.

Двох співробітників Кагарлицького відділення поліції було затримано. Вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Голова Нацполіції Ігор Клименко звільнив поліцейських, які підозрюються у скоєнні злочину, а також відсторонив від виконання службових обов’язків керівництво відділення і прийняв рішення про розформування підрозділу і переатестацію всього особового складу цього відділення.

За попередньою інформацією ДБР, в ніч на 24 травня оперуповноважений у своєму службовому кабінеті застосував тортури до жінки, яку викликали до відділення поліції як свідка. Він вдягав протигаз, застосовував кайданки та стріляв з табельної зброї над її головою. Після цього кілька разів полійцейський зґвалтував потерпілу.

Заступник глави МВС Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook назвав імена й опублікував фото поліцейських, підозрюваних у зґвалтуванні жінки в райвідділі поліції в Кагарлику Київської області. Це - Микола Кузів та Сергій Сулима.

Новини зґвалтування в Кагарлику

Останні новини
завантаження...
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся