Микола Кузів і Сергій Сулима / facebook.com/anton.gerashchenko.7

Чергові відділення поліції Кагарлика не записали у журналі деяких людей, які відвідували будівлю у день злочину і яких зафіксували камери відеоспостереження.

Про це у коментарі ТСН повідомив адвокат зґвалтованої копами Євген Мельниченко.

«Я у Кагарлицькому відділенні поліції перевіряв журнал тих, хто заходить. І я бачу, що там відсутні записи. У той день, окрім двох поліцейських (яких підозрюють у зґвалтуванні), у відділенні були чергові, які не записали у журнал особу, яка заходила, і це видно на камерах», – пояснив захисник.

Відео дня

Читайте також"Мінера" на мосту Метро допоміг затримати штурмовий собака: МВС розкрило подробиці (фото)

При цьому, переконаний адвокат, самі чергові могли й не чути звуки катувань, оскільки чергова частина відділена від сходинок до кабінетів відділення трьома дверима.

Про результати експертиз у справі поки нічого невідомо.

Мельниченко зауважив, що підозрювані сподівалися, що дівчина не розповість поліції, оскільки її залякали.

Як повідомляв УНІАН, 24 травня до лікарні звернулася жінка 1994 року народження із заявою про побиття та зґвалтування. За її словами, до цього причетні співробітники поліції Кагарлика.

26 травня Голосіївський районний суд Києва взяв під варту без права внесення застави двох поліцейських із Кагарлика, підозрюваних у зґвалтуванні й побитті жінки у відділенні поліції.

Голова Нацполіції Ігор Клименко звільнив цих поліцейських, а також відсторонив від виконання службових обов’язків керівництво відділення та ухвалив рішення про розформування підрозділу і переатестацію всього особового складу цього відділення. Досудове розслідування здійснює Державне бюро розслідувань.