Місто Цавтат у Хорватії – найкраще місце в Європі для розкішного відпочинку / фото ua.depositphotos.com

Хорватське місто Цавтат визнали найпрестижнішим туристичним напрямком Європи у 2024 році, яке точно сподобається любителям розкішного ексклюзивного відпочинку. Про це свідчать результати свіжого опитування Most Exclusive Destinations in Europe 2024 від платформи Best European Destinations.

Чарівне місто Цавтат, розташоване неподалік від переповненого туристами популярного Дубровника в регіоні Конавлє – так званій хорватській Тоскані. Дехто називає це місце найкрасивішою бухтою Європи.

Цавтат може похвалитися красивим старим центром міста, що приховує безліч прекрасних кафе і ресторанів. Він має приголомшливу набережну, оточену пальмами, і його описують як таке, що дуже нагадує Сен-Тропе.

Відео дня

Це місто – не для тих, хто шукає клуби та бурхливі ночі. Це місце, де можна розслабитися і відновити сили, насолоджуючись чудовими пейзажами, їжею і вином. Життя в цій частині світу тече повільно, і це зробило Цавтат бажаним місцем для справжнього невимушеного відпочинку.

10 найексклюзивніших туристичних напрямків у Європі

1. Цавтат, Хорватія.

2. Марбелья, Іспанія.

3. Позітано, Італія.

4. Капрі, Італія.

5. Опатія, Хорватія.

6. Монте-Карло, Монако.

7. Гштаад, Швейцарія.

8. Сен-Бартелемі, Франція.

9. Межев, Франція.

10. Монтре, Швейцарія.

Як повідомляв УНІАН, раніше платформа Best European Destinations визнала розкішне іспанське місто Марбелья найкращим туристичним напрямком Європи у 2024 році.

Вас також можуть зацікавити новини:

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.