Рокуры Oomph! відсвяткують в Києві своє 30-річчя / прес-служба

Мальбэк х Сюзанна (Київ, 2 лютого)

Творчий дует Мальбэк х Сюзанна дадуть свій перший великий концерт у Києві та презентують новий альбом Reptiland. Багатьом слухачам Сюзанна відома насамперед своїм виступом в українському шоу "X-фактор", де вона виконала пісню Beyonce - Halo. Відео виступу зібрало майже 5 мільйонів переглядів на YouTube. Теперішні ж кліпи гурту набирають десятки мільйонів.

Гурт грає у стилях поп, неопоп і r'n'b і, напевно, припаде до смаку любителям сильного вокалу в поєднанні з сучасними аранжуваннями. Концерт пройде в клубі Atlas, початок о 19:00. Вартість квитків від 599 грн.

Tom Odell (Київ, 5 лютого)

Британець Том Оделл повинен був виступити в Києві ще влітку 2018 року на фестивалі Atlas Weekend. Тоді музикант скасував свій виступ, пославшись на причини, пов'язані з особливостями його професійної кар'єри. Тим не менш музикант пообіцяв виступити на фестивалі через рік, а вже в лютому він привезе в Україну свою сольну програму у підтримку нового альбому.

Тому Оделл запам'ятовується слухачам насамперед своїми відвертими текстами і емоційним живим виконанням, а його розкішні романтичні балади не залишать байдужою жодну слухачку.

Читайте такожПлани на зиму: видовищні новорічні шоу, головні кінопрем'єри року і гучні концерти

Музикант виступить 5 лютого у Києві, клуб Stereo Plaza, початок о 20:00, вартість квитків від 850 грн.

Oomph! (Київ, 16 лютого)

Тріо з Вольфсбурга в цьому році відзначає ювілей - 30 років існування. І з цього приводу група везе в Україну своє унікальне шоу з симфонічним оркестром.

Концерт відбудеться в Жовтневому палаці, початок о 19:00. Вартість квитків від 649 грн.

Програма концерту буде складатися з головних пісень, які записали Oomph! за свою кар'єру. Унікальність шоу полягає в тому, що пісні отримають нові аранжування, у виконанні великого симфонічного оркестру. На сцену вийдуть всі: і струнні, духові, і навіть величезні литаври.

У групи з Україною особливі відносини. Тут вони виступають далеко не в перший раз, але вперше - в такому форматі. З цього приводу, трійця записала спеціальне звернення для українських фанатів.

"Всім привіт, ми Oomph! І ми зіграємо ексклюзивне шоу у вашій прекрасній столиці, Києві, вже зовсім скоро, 16 лютого. І на сцені будемо не тільки ми, але і повний симфонічний оркестр. Скоро побачимося", - сказав Деро Гоі у відеозверненні.

Poets of the Fall (Київ, 19 лютого)

Фінська група вже не в перший раз дає концерти в Україні і завжди збирає повні зали. Останній їх концерт відбувся восени 2017: тоді музиканти привозили альбом Clearview.

На цей раз музиканти приїдуть з презентацією свого нового альбому Ultraviolet. Київ стане одним з міст на карті європейського туру групи, приуроченого не тільки до презентації нової платівки, але і до ювілею колективу. Адже з моменту виходу першої композиції Poets of the Fall Late Goodbye пройшло вже 15 років.

Концерт пройде в клубі Atlas, початок о 20:00. Вартість квитків від 1299 грн.

Blue October (Київ, 25 лютого)

Колектив, що грає у стилі «альтернативний рок» повертається до Києва в рамках I Hope You're Happy Tour.

Blue October завжди вміли писати емоційні пісні, які знаходять відгук у широкої аудиторії. Нова платівка I Hope You're Happy вийшла досить яскравою - тут рок-музика перетнулася з інді, поп-музикою і настроями 80-х.

Концерт пройде в клубі Atlas, початок о 20:00. Вартість квитків від 950 грн.