Київ – прекрасне місто, яке багате на атмосферні локації. Тут можна годинами блукати вуличками та милуватись тим, що вас оточує. Більшість локацій безкоштовні, тож ви можете ними милуватись навіть, якщо у вас немає грошей. Адже для гарної прогулянки вам потрібен лише хороший настрій!

Поділ

Читайте такожУ Києві в серпні відкриють річковий маршрут з Подолу на Оболонь

Поділ - один з найдавніших та найкрасивіших районів столиці. Там ви помилуєтеся невисокими будинками минулого століття, вузенькими вуличками та особливою атмосферою. Саме там зосереджені найкращі пам'ятки Києва, які обов’язково потрібно побачити.

Андріївський узвіз

Одна з найвідоміших київських вулиць, душа міста, що вабить до себе творчих людей зі всієї України та світу. Ця вулиця прекрасна в будь-яку пору року і дозволить вам на повну насолодитися київським антуражем.

Володимирська гірка

Зелений оазис посеред галасливого мегаполісу і один з найромантичніших парків Києва. Маса зручних лавок, альтанки, алеї в тіні дерев, щебет птахів і незрівнянний краєвид на лівий берег.

Майдан Незалежності

Головна площа міста – місце двох революцій. Центр неформальних "тусовок" і офіційних заходів, про які чули всі в Україні і багато хто за її межами.

Хрещатик

Центральна вулиця міста - must see, якщо ви потрапили у Київ. Саме сюди в першу чергу прямують гості міста.

Батьківщина-Мати

Пам'ятник Батьківщина-Мати - один з головних символів столиці України, де можна поглянути на Київ з висоти. Монумент входить до ТОП-20 найвищих статуй світу і вже тому заслуговує на візит.

Набережна Дніпра

В теплу пору року набережна Дніпра залишить вам у подарунок незабутні враження. Це місце має свої родзинки – річковий вокзал, реконструйована Поштова площа та Пішохідний міст. Щоб прогулянка залишилась незабутньою, радимо прогулятися у вечірній час.

Як повідомляв УНІАН, у серпні українців чекають довгі вихідні з 24 по 26 серпня через те, що День Незалежності (24 серпня) в цьому році випадає на суботу, і державний вихідний на його честь переносять на понеділок (26 серпня).