МАУ виконає спеціальні рейси до США / фото УНІАН

Найбільший український авіаперевізник - компанія «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) здійснить спеціальні рейси до Нью-Йорка 3 і 7 серпня, а 5 серпня - до Маямі.

Як повідомила прес-служба перевізника, рейси до Нью-Йорка будуть виконуватися об 11:25, до Маямі - о 13:00, а з Нью-Йорка до Києва рейси плануються о 17:45, з Маямі до Київ о 23:55 за місцевим часом.

Зазначається, що українцям дозволено в'їзд на територію Сполучених Штатів Америки за умови дотримання 14-денної самоізоляції і відсутності візитів до країн ЄС, Великої Британії, Ірландії, КНР, Бразилії, Ірану за останні 14 днів. При цьому пасажирам зі згаданих вище країн в'їзд на територію США заборонено.

Відео дня

Читайте такожМАУ скасувала частину запланованих на серпень рейсів

"Подорожі цими рейсами будуть можливі тільки в економічному класі обслуговування. Замовити додаткові послуги на рейси МАУ можна на нашому офіційному сайті. Нагадуємо, що собаки від 6 до 12 місяців приймаються до перевезення з розрахунку 1 тварина на 1 пасажира. Для оформлення квитка, місць в салоні і багажу ви також можете скористатися промо-кодом, оформленим раніше за рахунок невиконаних через карантин подорожей. Купити квиток можна на нашому офіційному сайті", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, раніше МАУ почала продаж квитків на регулярні рейси до Хорватії, Чорногорії та Албанії у зв'язку з відкриттям кордонів для українських туристів.

Довідка УНІАН. Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" заснована в 1992 році. Здійснює рейси до столиць і ключових міст Європи, Азії, Африки, СНД і США, забезпечуючи також стикування з маршрутами своїх міжнародних партнерів. Базовим аеропортом МАУ є міжнародний аеропорт Києва "Бориспіль".