МАУ оновила розклад рейсів на листопад / ілюстрація REUTERS

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) заявила про відтермінування початку виконання рейсів Київ-Брюссель-Київ, Київ-Дюссельдорф-Київ та Київ-Прага-Київ до 27 листопада 2020 року.

Читайте такожМАУ оголосила розклад рейсів на зиму: повний перелік

Як йдеться в повідомленні прес-служби авіакомпанії, перегляд рейсів за вказаними маршрутами обумовлений продовженням низки карантинних обмежень на перетин кордонів з метою запобігання розповсюдження COVID-19.

Відео дня

Крім того, МАУ прийняла рішення щодо відтермінування рейсів в Єреван та Баку до 13 листопада 2020. Відповідний крок обумовлений високим ступенем ризиків для безпеки польотів у зоні Вірменсько-Азербайджанського конфлікту. Дане рішення синхронізується з позицією Державної авіаційної служби України щодо існування високого рівня ризиків на невизначений термін.

Також в прес-службі МАУ нагадали, що уряд Грузії продовжив карантинні заходи в країні задля запобігання розповсюдження COVID-19 до 1 грудня 2020 включно. 

Читайте такожМАУ посилює вимоги щодо масок на борту літаків

"Надалі МАУ слідкуватиме за епідеміологічними показниками на вказаних напрямках та ситуацією в Нагірному Карабаху. Авіакомпанія робитиме все можливе, щоб за послабленням карантинних заходів та зменшенням ризиків польотів пасажири одразу отримали змогу скористатися відповідними рейсами", - йдеться в повідомленні.

Усі інші маршрути залишаються без змін, зазначають у прес-службі.

Інші новини авіакомпаній