Права МАУ на виконання рейсів починають діяти з 1 лютого, а SkyUp - з 21 травня / фото ua.depositphotos.com

Авіакомпанії SkyUp та "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) почнуть літати з Києва до італійського міста Ольбія, що на острові Сардинія.

Відповідні дозволи перевізники отримали від Державіаслужби.

Визначена частота рейсів для обох компаній - 2 рейси на тиждень.

Відео дня

Права компанії МАУ на виконання рейсів починають діяти з 1 лютого 2022 року, а компанії SkyUp - з 21 травня 2022 року.

Як повідомляв УНІАН, раніше Державна авіаційна служба України дозволила авіакомпанії SkyUp виконувати рейси зі Львова до Кувейта та Ер-Ріяду (Королівство Саудівська Аравія), а також з Києва до Душанбе (Таджикистан).

Окрім того, Державіаслужба дозволила авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України"(МАУ) виконувати чартерні рейси з Києва в Мае (Республіка Сейшельські Острови).

Читайте такожУкраїна дозволила літні чартери до нових курортів Єгипту та ТуреччиниНагадаємо, авіакомпанія SkyUp зареєстрована в Києві у 2016 році, її засновником є компанія "ACS-Україна" Тетяни Альби і Юрія Альби, яким також належить туроператор Join Up.

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) заснована в 1992 році. Здійснює рейси до столиць і ключових міст Європи, Азії, Африки, СНД і США, забезпечуючи також стикування з маршрутами своїх міжнародних партнерів. Базовим аеропортом МАУ є міжнародний аеропорт Києва "Бориспіль".

Вас також можуть зацікавити новини: