Будуть запущені рейси з Києва та Львова до Братислави / Ілюстрація REUTERS

Угорська лоукост-авіакомпанія Wizz Air з 2 жовтня запустить рейси з Києва та Львова до Братислави (Словаччина).

Як повідомили в прес-службі авіакомпанії, вартість квитків – від 309 грн в один бік.

Читайте такожWizz Air братиме гроші за надання місць поруч: скільки коштує послуга

Відео дня

Відновлення перельотів

У прес-службі підкреслили, що відновлення перельотів залежить від рішення органів влади залишити або видалити Словаччину зі списку країн «зеленої» зони.

"Якщо її виключають з переліку, виконання рейсів, що з'єднують українські міста з Братиславою, буде відкладено відповідно», - йдеться в повідомленні.

Заходи гігієни

Відзначається, що авіакомпанія ввела посилені заходи гігієни для забезпечення здоров'я і безпеки як пасажирів, так і екіпажу.

"Зокрема, протягом перельоту пасажири мають носити захисні маски, а екіпаж - рукавички. Пасажирам без масок заборонено здійснювати посадку на борт літака, проте нову маску вони можуть завжди придбати разом з набором для дезінфекції (1 маленька пляшка дезинфікуючого гелю, 2 пари рукавичок, 2 маски, 6 дезінфікуючих серветок). У салонах регулярно проводять дезінфекцію, а з дотриманням графіка прибирання всі літаки авіакомпанії додатково дезінфікуються вночі противірусним розчином", - йдеться в повідомленні.

Компанія Wizz Air

Wizz Air - найбільший лоукост-авіаперевізник в Центральній і Східній Європі, що виконує рейси за понад 700 маршрутами з 25 баз, поєднуючи 155 напрямків в 45 країнах.

Хронологія подій