Безпечний відпочинок

Туреччина залишається безпечним та доступним місцем відпочинку для українців. Чимало наших співвітчизників влітку й восени 2020 року вже  відвідали морські курорти цієї гостинної країни – Анталья, Мармарис, Бодрум, Кушадаси. Адже від моменту відкриття кордонів Туреччина була першою державою, яка впровадила програму «Сертифікація здорового туризму» (Safe Tourism). Українці можуть літати до Туреччини без тестів, а після приїзду від них не вимагають перебувати на самоізоляції. Влада Туреччини робить усе можливе, щоб убезпечити гостей. Країна постійно перебуває у «зеленій» зоні за статистикою COVID-19.

Що пропонує Туреччина для гірськолижного відпочинку 2020-2021?

Для прихильників снігу, лиж та сноуборду  Coral Travel вже третій рік поспіль пропонує тури на гірськолижний курорт Ерджієс з прямим перельотом до Кайсері. Переваги напрямку - розвинена інфраструктура, високий рівень сервісу й привабливі ціни на тури.

В цьому сезоні туроператор розширив польотну програму і тепер прямі рейси до Кайсері будуть літати тричі на тиждень з Києва, та один раз на тиждень із Запоріжжя, Харкова й Одеси. Рейси буде виконувати авіакомпанія МАУ. Активний відпочинок на схилах Ерджієсу можна поєднати з екскурсіями та шопінгом, або комбінованими турами в Каппадокію.

Лижний курорт Ерджієс знаходиться у центральній Туреччині, на однойменній вершині, яка колись була вулканом. До центру міста Кайсері – 20 км, а до історичної Каппадокії з польотами на повітряних  кулях – 60 км. Гірськолижні траси знаходяться на висоті 3400 м, їх загальна протяжність понад 100 км.  Всі траси різного ступеня складності, загалом їх тут 34  – від легких синіх, до складних чорних для досвідчених лижників. Всі траси з'єднані  і для катання діє єдиний скіпасс. На курорті 18 підйомників.  Сезон починається в грудні та триває до березня включно.

Голова правління гірськолижного курорту Ерджієс у Туреччині - Мурат Джахіт Джинг, у ексклюзивному інтерв’ю для Coral Travel розповів про те, які заходи безпеки були впроваджені на курорті та чому туристи віддають перевагу відпочинку в Ерджієс. Відповіді на ці питання  дивіться у відео.

Новинки зимового сезону в Туреччині

Coral Travel представив 3 нові гірськолижні курорти у Туреччині для відпочинку цієї зими. Це Паландокен з прямим чартерним перельотом щотижня з Києва в Ерзурум, а також курорти Улудаг та Карталкая  з перельотом на регулярних авіалініях у Стамбул з 6 міст України.  Загалом Coral Travel пропонує українцям 5 гірськолижних курортів – 4  з яких у Туреччині та  «Буковель» в Україні.

Тури без ризику

Під час планування відпустки багато українців хвилюються через те, що правила в’їзду в ту чи іншу країну можуть змінитися. Coral Travel пропонує бронювати тури без ризиків. Якщо напрямок буде закрито з причин епідеміологічної ситуації, або будуть введені обмеження на вильоти з України, Coral Travel поверне грошові кошти. Деталі акції на сайті www.coraltravel.ua