З Міжнародного аеропорту "Київ" ("Жуляни") з 6 до 30 серпня можна буде надіслати безкоштовну листівку в будь-яку точку світу.

Читайте такожЩо варто побачити у Києві: головні must visit місця столиці (відео)

Як зазначають в Мінінформполітики, акція "Відправ листівку", презентація якої відбулася 6 серпня, спрямована на популяризацію України у світі, розвиток її туристичного потенціалу та просування єдиного бренду Ukraine NOW.

Відео дня

Протягом серпня на території всього аеропорту "Київ" працюватимуть 10 стендів-навігацій із безкоштовними листівками та поштовими скриньками проєкту "Пошта добра". Кожен бажаючий зможе взяту одну з запропонованих безкоштовних листівок, на яких зображені різні цікаві місця в Україні, та надіслати її своїм рідним та близьким.

Акція запущена Міністерством інформаційної політики України спільно з Міжнародним аеропортом "Київ" та "Укрпошта" в рамках проєкту "Пошта добра" та суспільно-медійним проєктом "Ukraїner".

Зазначимо, практика надсилання листівок рідним та друзям з місця своєї подорожі доволі популярна серед іноземних туристів.

Як повідомляв УНІАН.Туризм, раніше стало відомо про запуск інтерактивного путівника, який генерує тематичні екскурсії Києвом у вигляді квестів.