Найпопулярніший товар у новому магазині The Rolling Stones / фото REUTERS

На знаменитій Карнабі-стріт у Лондоні відкрився перший у світі магазин, де можна купити ексклюзивні товари, пов'язані з легендарним британським рок-гуртом The Rolling Stones.

Читайте такожRolling Stones випустили пісню, яку раніше загубили

Як пише The Daily Mail, магазин Rs No. 9 Carnaby розташувався на знаменитій лондонській вулиці Карнабі-стріт, яка свого часу стала «домом» свінгуючої культури 60-х років. Тоді тут влаштувалися багато незалежних дизайнерів, а на прилеглих вулицях розташувалися андерграундні клуби, де починали свій шлях багато британських рок-легенд. Серед них і гурт Міка Джаггера, Кіта Річардса, Ронні Вуда і Чарлі Уоттса – The Rolling Stones.

Будівля магазину пофарбована в чорний колір на честь знаменитої пісні «роллінгів» Paint It, Black. Також всюди можна побачити логотип гурту –червоний рот з висунутим язиком.

Магазин курується самим гуртом The Rolling Stones у співпраці з компанією з управління товарами і брендами Bravado, що входить до складу Universal Music Group.

Відзначається, що в RS No. 9 можна буде відшукати ексклюзивні колаборації, модний одяг і аксесуари для чоловіків, жінок та дітей, а також великий музичний каталог гурту і свіжі релізи. Товари також будуть доступні для покупки онлайн.

Особливою популярністю користуються захисні маски з червоним язичком.

Творці магазину впевнені, що він припаде до смаку фанатам, які зможуть не тільки роздобути тут фан-атрибутику улюбленого рок-гурту і раритетні записи, а також зробити чудові фото і зустріти однодумців.

Внесок The Rolling Stones у світову рок-культуру:

  • Британський рок-гурт The Rolling Stones офіційно був утворений 12 липня 1962 року і багато років змагався за популярністю з The Beatles, будучи її «бунтарської» альтернативою, пише Wikipedia. The Rolling Stones стали важливою частиною Британського музичного вторгнення до США і вважаються одним з найвпливовіших і найуспішніших гуртів в історії року.
  • Буквально назва The Rolling Stones перекладається з англійської як «камені, що котяться», ідіоматичний переклад - «вільні мандрівники» або бродяги.
  • Харизматичні лідери групи Мік Джаггер і Кіт Річардс свого часу були зведені до рівня культу, дівчата (і не тільки дівчата) буквально божеволіли на їхніх концертах, а про любовні пригоди учасників гурту ходять справжні легенди.
  • Гурт випустив 24 студійних і 9 концертних альбомів, багато їхніх синглів злітали на вершини британських і американських хіт-парадів. Загальносвітовий тираж альбомів The Rolling Stones перевищив 250 мільйонів копій, 200 мільйонів з них були продані в США. За цими показниками гурт є одним з найуспішніших в історії. У 1989 році The Rolling Stones були включені до Залу слави рок-н-ролу.
  • Серед основних хітів The Rolling Stones - (I Can't Get No) Satisfaction, Sympathy for the Devil, Gimme Shelter, You Can't Always Get What You Want, Honky Tonk Women, Jumpin' Jack Flash, Paint It, Black і багато інших.
  • Останній на сьогоднішній день сингл гурту Living in a Ghost Town вийшов у квітні 2020 року, через вісім років з моменту попереднього релізу.

Новини, які також можуть вас зацікавити: