На ВДНГ працює парк "Illuminarium. Магія світла" / колаж УНІАН, фото Марина Григоренко

Цього року в рамках традиційної різдвяної локації "Зимова Країна" на ВДНГ у Києві працює парк металевих інсталяцій з LED-підсвіткою "Illuminarium. Магія світла".

Відвідувачів парку зустрічають неонові казкові тварини, міфічні персонажі, чарівні дерева та абстракції до 7 метрів заввишки. Родзинка простору – ілюміноване пшеничне поле площею 100 квадратних метрів.

Також на території парку працює фудкорт зі смаколиками та теплими напоями, а для найменших відвідувачів у вихідні дні влаштовуються святкові квести та ігри. 

Відео дня

Дивіться фоторепортаж УНІАН з парку світлових інсталяцій "Illuminarium. Магія світла".

Як потрапити в парк "Illuminarium. Магія світла" на ВДНГ

Арт-простір "Illuminarium. Магія світла" розташований на території ВДНГ поряд с оранжереєю. Відвідати його можна щоденно з 15:00 до 22:00, працюватиме він до 18 лютого 2024 року.

Вхід на територію парку платний, квитки можна придбати як на касах біля двох входів, так і онлайн на офіційному сайті ВДНГ за ціною:

  • 250 грн для дорослих
  • 150 грн для дітей від 7 років
  • 450 грн за участь у квесті, вхідний квиток входить у вартість
  • для дітей до 7 років, учасників бойових дій, бійців ЗСУ та осіб з інвалідністю вхід безкоштовний

Як повідомляв УНІАН, "Зимова Країна" на ВДНГ працюватиме з 9 грудня 2023 року до 17 березня 2024 року. Традиційно кияни та гості міста зможуть відвідати велику ковзанку, парк атракціонів, фуд-корт та ще кілька святкових локацій.

Вас також можуть зацікавити новини:

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.