В штабі ООС розповіли про стан пораненого внаслідок ворожого обстрілу сапера ДСНС / фонд "Повернись живим"

Життю і здоров'ю пораненого сьогодні внаслідок обстрілу бойовиків сапера Держслужби з надзвичайних ситуацій Артема Меленчука нічого не загрожує.

Як повідомляє у Facebook прес-центр операції Об’єднаних сил, на Донбасі з початку доби бойовики один раз порушили режим припинення вогню.

Читайте такожЖертвами війни на Донбасі стали майже 13 тисяч людей - ООН

Відео дня

"В смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї противник обстріляв представників ДСНС України зі складу Об'єднаних сил, які здійснювали гуманітарне розмінування для забезпечення ремонтних робіт на газогоні поблизу міста Мар'їнка", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що поранення отримав сержант служби цивільного захисту Артем Меленчук, йому надана медична допомога, наразі його життю та здоров'ю нічого не загрожує.

"Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби. Втрати противника уточнюються", - додали в ООС.

Як повідомляв УНІАН, за інформацією Донецької обласної ВЦА Олександра Куця, сьогодні вдень бойовики відкрили вогонь зі стрілецької зброї по саперах та газовиках, які обстежували газогін Мар'їнка - Красногорівка. Внаслідок обстрілу поранень зазнав один сапер, його доправили до лікарні.