REUTERS

Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook.

Так, на Донецькому напрямку злочинці з мінометів, артилерії, кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї вели вогонь по Опитному, Піскам, Красногорівці, Новомихайлівці, Водяному, Авдіївці та шахті Бутовка. Вночі загарбники двічі підступно обстріляли Петрівське, використовуючи реактивні системи залпового вогню.

Читайте такожБойовики планують захоплення Авдіївки через коксохімічний завод - ЗМІ

За даними прес-центру, на Луганському напрямку з озброєння танку тричі обстрілювали Сизе. З гранатометів, мінометів, зенітних установок та кулеметів злочинці вели вогонь по Жовтому, Щастю, Старому Айдару.

На Артемівському – з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї загарбники стріляли по Кіровому.

Водночас на Маріупольському напрямку бойовики обстрілювали військових у Широкиному та Мирному з тих же видів озброєння. Щоправда після 22 години тут було майже тихо. Безпілотні літальні апарати тричі помічено в районі все того ж Широкиного та Мангуша.

Як повідомляв УНІАН, 12 лютого лідери України, Франції, Німеччини та Росії домовилися про чергове припинення вогню на Донбасі від 15 лютого, а також про відведення важкого озброєння від лінії розмежування. Однак домовленості повністю не виконуються, сторони конфлікту звинувачують одна одну в порушеннях режиму припинення вогню. Найбільше порушень - в стратегічно важливих місцях на північно-східній околиці Донецька поблизу аеропорту, і в селі Широкине, контроль за яким відкриває або блокує можливість наступу сепаратистів на Маріуполь.