Ситуація на всіх трьох ділянках розведення сил і засобів залишається стабільною / фото УНІАН

На Донбасі з початку доби збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим тиші.

Як повідомляє у вечірньому зведенні прес-центр штабу операції Об’єднаних сил, противник обстріляв українські позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Читайте такожАтака окупантів на Донбасі: бійці 93-ї бригади ліквідували найманця ЗС Росії

Відео дня

П’ять обстрілів було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": двічі поблизу Мар’їнки – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; у районі Новомихайлівки – з мінометів калібру 120 мм противник випустив 9 мін; неподалік Старогнатівки – з автоматичного гранатомету та стрілецької зброї; поруч з Красногорівкою – зі станкового протитанкового гранатомету, а також з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив два обстріли: неподалік Кримського – з мінометів калібру 82 мм та поблизу Новолуганське – з мінометів калібру 82 мм, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Також сьогодні внаслідок підриву на невстановленому вибуховому пристрої один український захисник отримав поранення. Постраждалого оперативно було доставлено до медичного закладу та надана кваліфікована допомога.

Крім того, у прес-центрі повідомили, що ситуація на всіх трьох ділянках розведення сил і засобів залишається стабільною.