REUTERS

28 лютого збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Також була відмічена робота снайперської пари.

Про це йдеться у ранковому зведенні штабу ООС.

Відео дня

Читайте такожБез батька залишилося четверо дітей: в районі ООС від кулі снайпера загинув сержант Володимир Федченко (фото)

П'ять обстрілів були зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", а саме: два рази поруч з Водяним – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; поблизу Пищевика – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; неподалік Лебединського – з мінометів калібру 82 мм противник випустив 18 мін; поруч з Новотроїцьким – з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив три обстріли наших позицій, а саме: неподалік Новотошківського – з великокаліберних кулеметів, а також по наших позиціям вівся снайперський вогонь; двічі в районі населеного пункту Оріхове – зі 120-мм мінометів ворог випустив 9 мін та 3 міни з міномета калібру 82 мм.

Вчора, 28 лютого, внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

З початком цієї доби російські окупаційні війська тричі вели вогонь у бік наших позицій, а саме: поруч з Невельським – зі 120-мм міномету – 6 мін; неподалік Травневого – з міномета калібру 82 мм противник випустив 3 міни, а також зафіксовано вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; у районі населеного пункту Красногорівка – зі станкового протитанкового гранатомета - 6 пострілів, а також вівся вогонь з великокаліберних кулеметів.

За поточну добу втрат немає.

Як повідомляв УНІАН, від початку 28 лютого бойовики незаконних збройних формувань Російської Федерації на Донбасі 4 рази порушили режим припинення вогню.