У штабі ООС розповіли про втрати окупантів / фото УНІАН

У штабі ООС розповіли про величезні втрати окупаційних військ з початку березня.

Як повідомляє штаб на своїй сторінці у Facebook, з початку березня на Донбасі ліквідовано 21 бойовика, ще 31 – поранені або травмовані.

Читайте такожОбстріл санітарного автомобіля на Донбасі: розпочато розслідування

Відео дня

«Командування операції Об’єднаних сил підкреслює, що у разі загрози життю та здоров’ю наших воїнів, при спробах захоплення територій, проведення штурмових дій чи здійснення обстрілів з боку збройних формувань Російської Федерації, військовослужбовці Об’єднаних сил завжди дають і будуть давати адекватну відповідь, відкриваючи вогонь по противнику з метою придушення його вогневих засобів та припинення агресивних дій», – наголосили в штабі.

«За підтвердженими даними, втрати російсько-окупаційних військ з початку березня 2020 року склали: загиблими – 21 особа; пораненими та травмованими – 31 особа; знищеними/ пошкодженими зразками озброєння та військової техніки – 3 одиниці, зокрема, автомобіль, БПЛА та багатоцільовий тягач – легкий броньований», – уточнюється в повідомленні.

Військові додали, що Об'єднані сили продовжують «непохитно виконувати бойові завдання щодо захисту Українського народу».

Зазначимо, наразі на Донбасі спостерігається загострення – окупанти продовжують активно порушувати домовленості. Зокрема, сьогодні ЗСУ зазнали втрат.