станица луганская / cxid.info

Про це заявив заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Юрій Клименко, повідомляється на сторінці ЛОДА в Facebook.

За його словами, робота КПВВ "Станиця Луганська" потроху нормалізується, люди переміщуються в обох напрямках. Усі служби працюють у штатному режимі.

Читайте такожСтаницю Луганську можуть виключити зі списку розведення сил на Донбасі - Тука (відео)

Відео дня

Відзначається, що офіційною версією закриття переходу через міст у Станиці Луганській було проведення ремонту дерев'яної конструкції, яка закриває пошкоджену частину мосту через р. Сіверський Донець.

"Як ми і припускали, жодних ремонтних робіт на небезпечній ділянці мосту терористи не збиралися проводити. Це підтверджують люди, які перейшли з неконтрольованої території у Станиці Луганській. Швидше за все, причини суто політичні: розгойдування ситуації щодо створення демілітаризованих зон на Луганщині. Крім того, завтра в так званій ЛНР "праймеріз", тому, можливо, таким чином вони намагалися утримати потенційних виборців", - заявив Клименко.

Він також заявив, що "благородна мета" з ремонту мосту "маскує чергову провокацію з боку терористів".

Нагадаємо, в суботу вранці бойовики призупиняли в односторонньому порядку пропуск осіб на КПВВ "Станиця Луганська", проте о 10:40 його відновили.