Facebook / Вячеслав Аброськін

Терористи продовжують обстрілювати мирні квартали Авдіївки. Про це у своєму Facebook повідомив голова Нацполіції Донецької області Вячеслав Аброськін.

Читайте такожУ чергах біля пунктів пропуску на лінії розмежування стоять майже 800 автівок

"Під їх [бойовиків] прицільним вогнем стара частина міста. Тільки за сьогоднішню ніч в результаті обстрілу зазнали руйнування три приватних домоволодіння на вул. Колосова (колишня Кірова) та Лермонтова", - написав Аброськін і додав, що мирні жителі, на щастя, не постраждали.

Відео дня

"Під вогнем опинився район, розташований недалеко від промислової зони. В результаті розривів снарядів по вулиці Леваневського, Соборній, Лермонтова осколками було пошкоджено 8 будинків місцевих мешканців. Значної шкоди завдано дахам будинків, стінам та вікнам", - повідомила прес-служба Національної поліції у Донецькій області.

По вулиці Колосова внаслідок прямого влучення повністю згорів приватний будинок. За попередньою інформацією, люди не постраждали.

За всіма фактами Авдіївським відділенням поліції відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України.

Facebook / Вячеслав Аброськін

Як повідомляв УНІАН, російські війська і контрольовані РФ бойовики з 29 січня по 5 лютого вели масований обстріл Авдіївки, використовуючи важку артилерію, системи «Град» і танки. 30 січня в результаті обстрілу було пошкоджено ЛЕП і припинено електропостачання міста, яке вдалося повністю відновити 6 лютого. У результаті обстрілу загинули кілька мирних жителів Авдіївки. З міста під час загострення ситуації було евакуйовано близько 300 осіб.