Арестович заявив, що РФ готова до тривалої війни в Україні / УНІАН

Росія готова до тривалої війни в Україні. Основна стався агресора - не перемога на полі бою, а приведення Заходу в стан підштовхування України до "Мінська-3".

Про це заявив радник голови ОП Олексій Арестович під час ефіру з Марком Фейгіним.

"Кремль готовий до тривалої боротьби – на зношування. На поки вистачить. І основна ставка у них - не перемога на полі бою, а приведення Заходу в стан, коли він посилено підштовхуватиме нас до "Мінська-3". Для цього застосовується і тиск на полі бою і ось ця продовольчо-енергетично-міграційна криза, яка у перспективі має тиснути на західний соціальний стан, економіку, політику, підняти рівень невдоволення цією війною", - сказав він.

Відео дня

Арестович також прокоментував сьогоднішню заяву секретаря Радбезу РФ Миколи Патрушева про те, що Росія прагне миру з Україною. За його словами, країна-окупант навмисно зважилася на цю заяву на тлі передачі Україні сучасного озброєння.

"Вони хочуть, щоб, коли журналісти працюватимуть з джерелами з двох сторін, повідомлення виглядало так: "Захід дає Україні зброю, а Росія налаштована на мир", - зазначив Арестович.

Він також додав, що завдання Кремля - посіяти невдоволення війною в Україні серед європейців.

Як повідомляв УНІАН, радник голови Офісу президента Олексій Арестович впевнений, що російського диктатора Володимира Путіна може зупинити тільки жорстка відсіч на полі бою.

Вас також можуть зацікавити новини: