Путін "намітив" захоплення Донецької області до 15 вересня / Скріншот

Радник Офісу президента України Олексій Арестович влучно прокоментував наказ глави РФ Володимира Путіна про плани захопити Донецьку область до 15 вересня.

"Пупок розв'яжеться. У них пупок розв'яжеться в принципі взяти, а вже до 15-го... Ну, скільки там-12 днів залишилося", - заявив він в ефірі "Фейгін.Live".

За його словами, команди можна давати які завгодно, але настрої серед російських військових зовсім інші. Вони вже навіть шукають виправдання, стверджуючи, що "воюють з НАТО".

Відео дня

Арестович нагадав терміни, в які окупанти захоплювали Лисичанськ і Сєвєродонецьк - 80 діб. Тому взяти Донецьку область за 15 діб - це нереально.

Раніше в Генштабі ЗСУ заявили, що російські війська отримали наказ президента РФ Володимира Путіна вийти на адміністративні межі Донецької області до 15 вересня.

Нагадаємо, Росія почала повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року. Країні-агресору вдалося захопити нові українські території, зокрема, деякі населені пункти в Луганській, Херсонській, Харківській та Запорізькій областях.

Вас також можуть зацікавити новини: