Мобільні групи показують гарний результат / фото facebook.com/JointForcesCommandAFU

У ніч на 3 лютого російські окупаційні війська атакували Україну, запустивши 14 ударних дронів типу "Shahed-136/131".

Як повідомляють Повітряні сили ЗСУ, запускали БПЛА з двох напрямків: російського Приморсько-Ахтарська та з території окупованої Чауди. Крім того, ворог атакував Україну двома керованими авіаційними ракетами Х-59 з Бєлгородської області РФ.

Як і минулої ночі, значну частину "шахедів" росіяни спрямували по об’єктах енергетичної інфраструктури на Дніпропетровщині.

Відео дня

"Мобільними вогневими групами Повітряних Сил та Сил оборони України знищено 9 ворожих БпЛА у межах Дніпропетровської, Одеської, Миколаївської та Житомирської областей", - розповіли у Повітряних силах ЗСУ.

Атаки дронів по Україні

Як писав УНІАН, директор з розвитку інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Валерій Рябих заявляв, що нещодавно окупанти знову змінили тактику дронових атак. Зараз змінилася географія ударів і ворог більше почав завдавати ударів по прифронтових зонах, намагаючись розвʼязати власні завдання.

У ПС ЗСУ розповідали, що росіяни змінили атаки, "намагаючись уразити інфраструктуру паливно-енергетичного сектору, цивільні та військові об’єкти біля лінії фронту та державного кордону з РФ".

Вас також можуть зацікавити новини: