Десантники 77-ї бригади знищили підрозділ окупантів / фото twitter.com/CanadianForces

Воїни 77-ї окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗСУ повністю знищили підрозділ окупантів на одному з важливих напрямків. Більшість з ворогів були одягнені в крадену форму Збройних сил України.

Про це розповіли в прес-центрі Десантно-штурмових військ в офіційному Telegram-каналі. До публікації прикріпили відео з наслідками бою. Кадри демонструють тіла російських окупантів, яких ліквідували бійці 77-ї бригади, та зачистку позицій.

"До речі, у більшості знищеного особового складу окупантів помічені черевики, елементи форми одягу та спорядження ЗС України. Очевидно воно було зняте з полонених або загиблих українських воїнів. Проте, Бог їх за це покарав, руками українських десантників", — сказано в повідомленні.

Втрати Росії в Україні: остання інформація

  • Як повідомили в Генштабі ЗСУ, з моменту повномасштабного вторгнення українські захисники ліквідували 153 120 окупантів. За останню добу ця статистика збільшилася на 930 ворожих солдатів. А кількість знищеної техніки РФ перевищила 22 тисячі одиниць.
  • Бійці Військово-морських сил ЗСУ за 4 березня ліквідували 34 рашиста, підірвали три міномети і бойову броньовану машину.
  • За одну ніч у Бахмуті українські титани знищили 15 штурмових груп "вагнерівців", які намагалися атакувати позиції ЗСУ.
  • Як повідомили в Міноборони України, добровольчий козачий загін, який відправили в якості підкріплення для 155 окремої бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту РФ, відмовився йти в наступ і виконувати накази некомпетентного командування. Така тенденція спостерігається і в інших підрозділах.

Вас також можуть зацікавити новини: