ЗСУ вдарили по позиціях росіян у Генічеську / скріншот

Збройні сили України вдень 9 червня завдали ударів по позиціях російських військ на Арабатській стрілці в районі тимчасово окупованого Генічеська Херсонської області.

У мережі опублікували відео, на якому видно дим над передбачуваними місцями "прильотів". На одному з опублікованих роликів чути вибухи.

Зазначається, що удари завдавалися по базі відпочинку, в якій розміщувалися росіяни.

Варто відзначити, що Генічеськ розташований у 130 кілометрах від лінії фронту.

Оновлено 18:00. Партизанський рух "АТЕШ" із посиланням на своїх "агентів" повідомляє, що після вибухів гауляйтер Херсонської області Володимир Сальдо терміново залишив Генічеськ.

"Можливо, зробить кілька заяв, що він у Генічеську, і це все фейки. Стремоусов теж робив, і де він зараз? Зрадники, готуйтеся", - йдеться у повідомленні.

Війна в Україні - актуальні новини

Нагадаємо, вдень 9 червня, російські окупанти обстріляли лікарню у місті Гуляйполе Запорізької області. Відомо про двох загиблих працівників лікарні - молодшу медичну сестру та сантехніка.

У ніч проти п'ятниці, 9 червня, російська стратегічна авіація з чотирьох літаків Ту-95 випустила шість крилатих ракет Х-101 і Х-55, останні з яких були з імітатором ядерного заряду.

Генсек НАТО Єнс Столтенберг 9 червня заявив, що питання про членство України в НАТО практично вирішене. Двері Альянсу відкриті, і Росія не має права вето на його розширення.

Вас також можуть зацікавити новини: