Окупанти РФ обнесли продуктовий магазин в Сумській області / скріншот

На Сумщині семеро російських окупантів пограбували продуктовий магазин.

Як передає кореспондент УНІАН, подія трапилася у місті Тростянець Охтирського району.

Із відео з камери спостереження, встановленої в магазині, видно, як озброєні окупанти вільно ходять приміщенням. Зокрема, одночасно один із ворогів відкриває шафи у торговій залі, двоє навантажують у великий целофановий мішок блоки цигарок, копчену ковбасу та інші продукти і товари, ще один виходить із магазину з повним пакетом, інший заходить у підсобне приміщення.

Продавчині або цивільних осіб при цьому в магазині не видно.

Як повідомив УНІАН голова Тростянецької міської територіальної громади Юрій Бова, пограбованим виявився один із магазинів мережі "Продуктова хатка".

"Окупанти кілька днів ходили по місту голодними і, врешті, вдалися до мародерства – пограбували продуктовий магазин, розташований поруч із залізничним вокзалом", – уточнив міський голова.

При цьому він зазначив, що кілька днів тому ворожий снайпер застрелив у Тростянці жінку.

"Ворожий снайпер застрелив жінку – голову одного із наших вуличних комітетів. Два дні не давали нікому підійти і забрати тіло: обстрілювали людей при цьому, створюючи атмосферу терору і намагаючись посіяти в місті паніку. Але люди морально тримаються, а над міськрадою майорить прапор України", – розповів Бова.