РФ вдарила по Харкову 8 грудня / фото t.me/synegubov

У ніч проти 8 грудня російські війська завдали шість ударів по Харкову ракетами С-300, передає голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Внаслідок обстрілів отримала поранення жінка 36 років (надали допомогу на місці) і чоловік 25 років, який був госпіталізований до медичного закладу. Зафіксовані влучання на дитячий майданчик, пошкоджені житлові будинки, навчальний заклад, близько 20 автомобілів. Усі - виключно цивільні об'єкти", - зазначив він.

Також він повідомив, що артилерійським і мінометним обстрілам ворога протягом доби зазнали понад 17 населених пунктів області:

Відео дня

"Об 00:46 8 грудня стався ворожий обстріл (попередньо КАБ) у с. Курилівка Куп'янського району. Внаслідок обстрілу горіли два поверхи 5-поверхового житлового будинку. Близько 16:00 7 грудня стався обстріл у с. Подоли Куп'янського району. Поранення отримали 3 цивільних: чоловік 56 років та жінки 50 і 69 років".

РФ вдарила по Харкову 8 грудня / фото t.me/synegubov

За інформацією Синєгубова, на Куп'янському напрямку українські захисники відбили сім ворожих атак на околицях Синьківки.

Удар РФ по Харкову 8 грудня

Як повідомляв УНІАН раніше, у ніч на п'ятницю, 8 грудня 2023 року, російські війська завдали ударів по Харкову. Одразу було відомо щонайменше про одного постраждалого внаслідок атаки.

Як повідомив мер міста Ігор Терехов, війська РФ завдали не менше п'яти ударів. За попередньою інформацією, постраждали кілька житлових будинків у різних районах міста.

Вас також можуть зацікавити новини: