У Маріуполі знайдено чимало ліквідованих росіян, поділилися у міській раді / фото t.me/mariupolrada

У тимчасово окупованому росіянами місті Маріуполь Донецької області за загадкових обставин ліквідовані вісім російських загарбників.

Упродовж останніх двох тижнів у різних районах знайшли двох ворогів, застрелених у потилицю, і шістьох - зарізаних, про це одному з Telegram-каналів розповів офіцер РФ, який знаходився у місті, повідомила Маріупольська міськрада.

Офіцер супротивника додав, що вбивства окупантів ретельно приховують, щоб серед інших загарбників не виникла паніка.

Відео дня

"…За словами окупантів, вони бачать, що маріупольці їх не люблять. Тому є підозра, що це зробили місцеві жителі. І не дивно, маріупольці не раді російським окупантам та чекають на Україну!" - підкреслили у міськраді.

Цікаві новини про Маріуполь - що варто знати

Росіяни захопили Маріуполь наприкінці травня 2022 року, за місто довго точилися жорстокі бої. Супротивники майже повністю знищили Маріуполь, загинули десятки тисяч осіб.

РФ окупувала місто, але їй не вдалося скорити його. У мережі з'являлася інформація, що у місті працюють партизани. Наприкінці червня "Маріупольський спротив" повідомив, що члени партизанського руху знищили чотирьох ворожих офіцерів.

Варто зазначити, що Росія на нашій землі вже зазнала колосальних втрат. Втрати Росії в Україні на сьогодні, 4 липня, становлять приблизно 231 030 окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: