На Житомирщині росіяни пошкодили об'єкт інфраструктури внаслідок атаки дронами  / фото ua.depositphotos.com

Глава Житомирської ОВА Віталій Бунечко повідомив про підсумки нічної атаки дронів-камікадзе типу "Shahed", які запустила РФ по низці областей України.

Як він зазначив у своєму Telegram, у ніч на 22 березня Силам протиповітряної оборони України вдалося ліквідувати три БПЛА. Однак пошкодження зазнав один з об'єктів інфраструктури області. 

"Пошкодження зазнав один з об'єктів інфраструктури області. Жертв і постраждалих від цього інциденту немає", - зазначив він.

Відео дня

Нагадаємо, що вночі очільник ОВА закликав українців зберігати спокій під час повітряної тривоги та в жодному разі не показувати наслідки можливих влучань дронів РФ. 

Росія атакувала дронами Україну - перші наслідки 

Нагадаємо, що в ніч на 22 березня окупанти запустили 21 дрон іранського виробництва по областях України. Повітряна тривога лунала у 6 областях -  Київській, Чернігівській, Сумській, Житомирській, Полтавській та Черкаській областях.

За даними Генштабу, 16 ворожих БПЛА вдалося збити, однак певні "проблеми" ворожа техніка все ж таки створила для українців.

Зокрема, попри те що ЗСУ не дозволили російським дронам долетіти до Києва - в області підтвердили загибель трьох людей та поранення ще 7 українців. Ці дані повідомили у Київській ОВА. Також пошкоджень зазнав цивільний об'єкт. 

Вас також можуть зацікавити новини: