Херсонці вивісили український прапор / Фото з Фейсбуку Ігоря Колихаєва

Від початку другого тижня війни, міста і села на Херсонщині перебувають під окупацією рашистів. Попри це, над мерією міста вивісили величезний прапор України.

Про це у себе в Фейсбуці повідомив міський голова Ігор Колихаєв. Мер міста зазначив, що прапор, який там раніше висів, був пошкоджений в ніч, коли обстрілювали мерію Херсона. Сам стяг, до слова, уже зіпсувався із часом.

"Сам прапор давно настав час замінити. Він вигорів і обтріпався. Так не годиться. Сьогодні знайшли нагоду повісити новий", – зазначив мер Херсона

Відео дня

Херсонці разом з міською владою не залишають надію повернути місто під свій контроль. Місцеві жителі постійно виходять на проукраїнські мітинг і різними способами дають агресорам зрозуміти, що їм тут не раді.

Фото з Фейсбуку Ігоря Колихаєва

Раніше повідомлялося, що окупанти планують влаштувати "великий терор" в Херсоні, щоб знизити градус протестів серед місцевого населення. Він полягатиме у викраденні та вивезенні місцевих жителів до Росії.

Попри всі зусилля українського уряду і міжнародних гуманітарних організацій, у РФ поки відмовляються створити гуманітарний коридор для евакуації цивільних людей і доставляння продовольства. 

Вас також можуть зацікавити новини: