Знищена російська військова техніка в Харківській області / фото УНІАН, Андрій Марієнко

Реальність на лінії зіткнення контрастує з "переможними" картинками, які російська пропаганда малює для своєї аудиторії. Так, в Ізюмі, що на Харківщині, окупанти ходять в наступ, аби лише "отримати" та повернутися.

Про це в одному з останніх перехоплень СБУ зізнався загарбник, який розмовляв зі своєю дружиною.

В Ізюмі пацанів так ганяли, що всі вони "скінчилися". Їх по пішохідному мосту ганяли без танків, без БМП... і просто так бігали туди. Збігають, пиз*и отримають і назад прибіжать – описав "наступи" армії РФ на Ізюмському напрямку окупант.

Він також розповідає, що піти в наступ на своєму напрямку окупанти вже не можуть, бо в них мало людей. Тож їм не під силу захопити навіть одне село.

Поїхали – піз*и отримали, 20 людей вбило, 100 поранених – додає загарбник.

За даними Генштабу ЗСУ, з 24 лютого ворог втратив близько 39 тисяч військових, 150 осіб ліквідовано за останню добу. Найбільших втрат противник зазнає Криворізькому та Бахмутському напрямках.

Як повідомляв УНІАН, за даними української розвідки, у військових частинах РФ, які дислокуються поблизу державного кордону з Україною, напередодні відправки до зони бойових дій окупанти виводять техніку з ладу, аби уникнути відправки на війну.

Вас також можуть зацікавити новини: