На Львівщині через збиту ракету згорів сарай / фото facebook.com/LVIVDSNS (ілюстративне)

В ході масштабної повітряної атаки проти України минулої ночі одна з російських ракет зуміла прорватися у Львівську область, де і була збита. В результаті падіння уламків згорів сарай і трактор, повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

"Захисникам з ПвК "Захід" вдалося збити її над Золочівським районом. Уламки впали на дерев‘яну господарську будівлю, будівля згоріла. Згорів також трактор, який був поруч", – повідомив керівник регіону.

За його словами, на місці падіння уламків ракети утворилася вирва, але в результаті цього інциденту ніхто не постраждав.

Відео дня

Як уточнили в прес-службі ПвК "Захід", цієї ночі в зоні їхньої відповідальності (включає крім Львівщини також території Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей) знищено 6 крилатих ракет і 10 безпілотних літальних апаратів.

Нічна атака проти України - що відомо 

Після опівночі в Україні було оголошено масштабну повітряну тривогу у зв'язку з черговою масованою атакою російських ракет і безпілотників-камікадзе. Як пізніше повідомили в Командуванні Повітряних сил, цієї ночі було збито близько 40 ракет і три десятки безпілотників.

Через падіння уламків відзначено незначні руйнування в столичному регіоні. Крім того, в Одеському порту сталася пожежа після того, як туди впали уламки збитого російського дрона-камікадзе.

Вас також можуть зацікавити новини: