Зранку Нікопль накрили "Градами" / фото Телеграм-канал голови Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка

Зранку ворог обстріляв із "Градів" та важкої артилерії Нікопольщину. Про це у своєму Telegram повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

"Росіяни не вгамовуються з обстрілами Нікопольщини. На ранок накрили вогнем з "Градів" та важкої артилерії сам Нікополь та Марганецьку громаду. Туди прилетіли майже 30 снарядів. Люди неушкоджені. Представники ДСНС проводять обстеження обстріляних територiй. З'ясовують деталі", - повідомив він.

Резніченко також наголосив, що в інших районах області наразі спокійно.

Відео дня

Ситуація у Нікополі

Нікополь на Дніпропетровщині кожного дня страждає від обстрілів росіян. Так, вночі 18 листопада окупанти вдарили по місту з РСЗВ. Росіяни випустили по житлових кварталах понад 40 снарядів. На щастя, минулося без постраждалих.

Кілька днів тому вночі російські окупанти знову обстріляли з "Градів" та важкої артилерії Нікопольщину. На цей раз загарбники збільшили кількість снарядів до понад 70. 

А вночі проти 26 листопада російські військові випустили по Нікопольському району майже 60 снарядів з реактивних систем залпового вогню "Градів" та важкої артилерії.

Вас також можуть зацікавити новини: