В Україні знищили ще двох офіцерів супротивника, повідомили у ЗСУ / фото flickr.com/photos/nothingpersonal

В Україні були знищені ще два командири військових формувань Російської Федерації.

У нашій країні ліквідовано командира мотострілецької роти противника - старшого лейтенанта Ондара Аржаана, повідомив у Telegram офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан ("Штірліц").

За його даними, також на українській території знищений командир вогнеметного взводу окупантів - лейтенант Кирило Оленич.

Відео дня
В Україні знищено ворожого офіцера Кирила Оленича, повідомили у ЗСУ / фото t.me/a_shtirlitz

"...Кирило Оленич зробив "крок доброї волі" - офіційно денацифікувався і демілітаризувався... Ондар Аржаан зробив "крок доброї волі" - офіційно денацифікувався і демілітаризувався", - поділився офіцер ЗСУ.

В Україні ліквідовано ворожого офіцера Ондара Аржаана, поділилися у ЗСУ / фото t.me/a_shtirlitz

Нагадаємо, війська РФ без оголошення війни вторглися на українську територію рано вранці 24 лютого. Кремль назвав війну проти нашої держави "спецоперацією" для "демілітаризації" та "денацифікації".

Вороги обстрілювали не тільки військову інфраструктуру, а й цивільну. Лише в одному Маріуполі через окупантів загинули понад 20 тисяч осіб.

Українські військові давали гідну відсіч супротивнику. 12 липня в Генштабі ЗСУ повідомили, що в Україні були знищені три полковники з 20-ї гвардійської мотострілецької дивізії Росії, зокрема, командир цього військового формування.

Вас також можуть зацікавити новини: