Окупанти обстріляли Берислав Херсонської області / фото УНІАН, Віктор Ковальчук

Російські окупаційні війська обстріляли Берислав Херсонської області. Внаслідок удару загинула дитина. 

"Ввечері окупанти вкрили вогнем житловий будинок у місті. Внаслідок обстрілу загинув 13-річний хлопець", – повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін. 

Він також додав, що населені пункти Берислав, Шляхове та Томарине знеструмлені. Відновити електропостачання до ранку не вдасться. Прокудін запевнив, що зранку "енергетики візьмуться за роботу, щоб у найкоротші терміни усунути несправності". 

Відео дня

Ситуація на Херсонщині

Херсонська область потерпає від ворожих ударів. За минулу добу на правобережжя Херсонщини Росія скинула майже 40 авіабомб. 13 із них окупанти випустили вже після 22:00. Повідомлялося, що в області значні руйнування, а під завалами могли перебувати люди. 

Протягом 23 жовтня від ворожих обстрілів у правобережній частині області загинули двоє людей. Ще 14 осіб, серед яких дитина, були поранені. Голова ОВА Олександр Прокудін уточнював, що ворог здійснив за ту добу 101 обстріл, випустивши по правобережжю 597 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", АГС, танків, авіації та БПЛА.

Кілька днів тому речник Херсонської ОВА Олександр Толоконніков повідомляв, що росіяни посилили удари авіабомбами по Херсонщині. Він наголосив, що такої інтенсивності атак не було ніколи: якщо раніше російські війська випускали по Херсонщині 2-3 бомби на добу, то зараз – близько 40. 

Вас також можуть зацікавити новини: