Супротивники вдень обстріляли Курахове / фото t.me/pavlokyrylenko_donoda

Сьогодні окупанти завдали ракетного удару по Кураховому, одна людина дістала поранення.

Вся вільна територія Донецької області наскрізь прострілюється російською зброєю, тому "прилетіти" може будь-куди і будь-коли, повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко в Telegram.

"Ракетного удару по Кураховому завдали росіяни сьогодні посеред дня. Одна людина дістала поранення. На щастя, обійшлося без загиблих", - написав він.

Відео дня
Вороги вдень обстріляли Курахове / фото t.me/pavlokyrylenko_donoda

Він зазначив, що ракета влучила у двоповерховий будинок, ударом пошкоджено ще два житлових будинки по сусідству та адмінбудівлю.

Окупанти вдень обстріляли Курахове / фото t.me/pavlokyrylenko_donoda

Ситуація в Донецькій області під час війни з Росією - найважливіше

Вороги вже не раз обстрілювали населені пункти Донецької області, є багато руйнувань, жертв та постраждалих. Лише в одному Маріуполі через окупантів загинули десятки тисяч осіб.

Українська влада перед початком опалювального сезону запровадила обов'язкову евакуацію населення з неокупованих районів регіону.

12 листопада речник Східного угрупування військ Збройних сил України Сергій Череватий сказав, що найактивніші бойові дії йдуть на Авдіївському та Бахмутському напрямках. Спікер додав, що там супротивник щодня використовує всі види озброєння й зазнає величезних втрат.

Вас також можуть зацікавити новини: