Новини ООС - як минула ніч на Донбасі після ескалації 30 жовтня / Фото УНІАН

Бойовики не обстрілювали позиції Збройних сил вночі 31 жовтня. Напередодні ввечері на засіданні ТКГ порушили питання ескалації з боку окупантів, унаслідок якої загинули двоє українських військових.

Про це йдеться у ранковому зведенні штабу ООС у Facebook.

Читайте такожСтали відомі імена двох загиблих на Донбасі військових

Відео дня

По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

«Ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою підрозділами Об’єднаних сил. Українські захисники, перебуваючи у готовності до миттєвого реагування на будь-які дії противника, сумлінно виконують завдання за призначенням», – йдеться у повідомленні.

У штабі водночас нагадали, що протягом 30 жовтня бойовики тричі порушили домовленості від 22 липня. Неподалік Водяного противник двічі відкривав вогонь з гранатометів і стрілецької зброї, унаслідок чого загинули двоє бійців. Пізніше найманці РФ знову обстріляли військових на тій самій ділянці.

З цього приводу ввечері 30 жовтня з ініціативи України пройшло екстрене засідання Тристоронньої контактної групи. Невдовзі в українській делегації заявили, що домовилися з ворогом дотримуватися режиму тиші.

З опівночі 27 липня на лінії розмежування в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі діє режим повного і всеосяжного припинення вогню.

Новини з фронту: