Через росіян у Харківській області загинула жінка / фото t.me/synegubov

У Харківській області внаслідок артобстрілу російських окупантів загинула одна особа, також ворог з танків обстріляв кладовище.

Про новий злочин ворога повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. "Окупанти продовжують терор мирного населення Харківщини. Сьогодні (22 січня - Ред.) біля 14:30 у селі Петрівка Золочівської громади внаслідок артобстрілу загинула 67-річна жінка", - йдеться у повідомленні.

За його даними, було влучання у господарчі споруди та житловий будинок. Крім того, після 15:00 ворог з танків обстріляв кладовище у селі Гур'їв Козачок. Пошкоджені могили.

Відео дня
Через росіян у Харківській області загинула жінка / фото t.me/synegubov

Також, за його словами, сьогодні під обстрілами окупантів був Вовчанськ.

Через росіян у Харківській області загинула жінка / фото t.me/synegubov

"Зафіксовано влучання у п’ятиповерхівку та приватний будинок із РСЗВ. 49-річний чоловік отримав поранення. Госпіталізований у середньому стані", - поінформував очільник ОВА.

Ситуація в Харківській області - сьогодні це треба знати

Росіяни вже не раз били по Харківській області, є багато руйнувань, жертв і постраждалих. 21 січня Олег Синєгубов повідомив, що у місті Вовчанськ від влучання ворожого снаряда у будинок загинула жінка.

За його даними, супротивники зі ствольної та реактивної артилерії, танків та мінометів вороги обстрілювали Куп'янськ, Вовчанськ, Стрілечу, Вільчу, Огірцеве та інші населені пункти.

Вас також можуть зацікавити новини: