Що сьогодні відбувається в Одесі? / фото ua.depositphotos.com

В Одесі та області зберігається загроза ракетних ударів. Також нестабільною залишається ситуація в невизнаному Придністров'ї, що межує з нею.

Слідкуйте за подіями в Одесі та області в середу, 25 травня 2022 року:

21:31 На Одещині вже 2 години звучить тривога! Слава богу, у нас все тихо!

Відео дня

Але це не означає, що потрібно підходити до вікон і виходити з укриття.

Будьте уважні, ми стежимо за обстановкою та сповіщаємо Вас.

20:50 Вечернее обращение Максима Марченко В области спокойно, обстрелов не было.

20:26 26 травня в Одесі прогнозують погіршення погоди. За прогнозом гідрометцентру Чорного та Азовського морів, у місті очікується сильний дощ та гроза. Пориви вітру сягатимуть 15-18 м/с.

Війна в Україні: що відбувається в Одесі та області 25 травня

20:17 У парку Перемоги знову дозволили спортивну рибалку. Але нагадаємо, упійману рибу необхідно відпускати назад у ставок.

Війна в Україні: що відбувається в Одесі та області 25 травня

18:38 На Одещині суворо заборонено проведення випускних вечорів. Сьогодні, 25 травня, начальник Одеської ОВ Максим Марченко надіслав керівникам місцевих військових адміністрацій листа про повну заборону проведення будь-яких урочистостей щодо завершення навчального року.

Війна в Україні: що відбувається в Одесі та області 25 травня

18:07 Документ розвідки США свідчить про морську блокаду України росіянами. Нещодавно розсекречені розвідувальні дані США показують, що російська військово-морська блокада зупинила морську торгівлю в українських портах. Світові лідери називають це навмисною атакою на глобальний ланцюжок поставок продовольства, який спричинив дефіцит зерна та іншого продовольства у світі. Російський військово-морський флот зараз ефективно контролює все судноплавство в північній третині Чорного моря, що робить його небезпечним для комерційного судноплавства, згідно з документом уряду США, пише The Washington Post.

Війна в Україні: що відбувається в Одесі та області 25 травня

17:16 В Одеському зоопарку народилося дитинча благородного оленя. Малюк добре харчується і вже почав виходити разом із матусею до загального вольєра. Фото: Одеський зоопарк.

Війна в Україні: що відбувається в Одесі та області 25 травня

16:56 Поточна оперативна ситуація на півдні України: опівдні 25.05.2022.

16:38 Росія не має успіху у війні та вигадує здобутки. Політолог Ярослав Католик прокоментував Суспільному "арешт" голови Одеської ОВА Максима Марченка в РФ. Він вважає, що подібні залякування свідчать про те, що російська влада не маючи реальних здобутків у війні, намагається їх вигадати та дискредитувати українських військових. Крім того, російський суд не вказує, за який період та за які "злочини" судить Марченка.

16:00 Продавала "стаж" у "Трудовому архіві" на Одещині. Директора "Трудового архіву" однієї з ВТГ Роздільнянського району викрили на корупційних оборудках. Вона за 500 доларів США склала на прохання уродженки Луганщини для її знайомого довідку про те, що у нього нібито 28 років стажу у місцевому колгоспі, де насправді він не пропрацював жодного дня. Чиновниці загрожує до чотирьох років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Війна в Україні: що відбувається в Одесі та області 25 травня

15:44 В Одесі реконструюють центр надання тимчасового житла для людей, які вимушені були покинути свої домівки через війну. У будівлі можуть мешкати 160 людей, половина місць наразі вільна для переселенців. Гроші на відновлення будівлі планують залучити за посередництва гуманітарної місії ООН.

Війна в Україні: що відбувається в Одесі та області 25 травня

15:36 В Одесі розпочалася обкатка відремонтованого перехрестя вулиць Пантелеймонівської та Преображенської. Сьогодні вранці почав ходити аварійний вагон, завдання якого – упевнитись у технічній справності рейкового полотна та контактної мережі. Сьогодні аварійний вагон курсує за маршрутом №28, завтра – за маршрутом №5.

Війна в Україні: що відбувається в Одесі та області 25 травня

13:54 Одеський фільм "Чому я живий" отримав третю нагороду за місяць. Кінострічка перемогла в номінації Best Feature Film Director на фестивалі Silk Road Film Awards Cannes.

13:26 Завтра в Одесі та області очікується дощ та пориви вітру 15-24 м/с.

12:32 На Одещині затримали"положенця" від "злодія в законі" на прізвисько Лавасогли Батумський, якому було доручено "наглядати" за Чорноморськом. За даними СБУ, він намагався контролювати місцевий криміналітет, підбурював до вчинення грабежів й викрадення людей.

11:28 ЗСУ змусили російський флот уникати наближення до узбережжя України.

11:14 Від 25 травня в Одесі подовжили роботу громадського електротранспорту на годину. На лінії виїхали 65 трамваїв та 53 тролейбуси. Вони курсуватимуть з 5:30 до 22:00.

09:11 Ніч в Одесі та області пройшла без обстрілів. Українські військові продовжують виконувати контрдиверсійну роботу. ЗСУ затримують причетних до ДРГ – речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

03:30 За даними ОК "Південь", на Одещині ситуація стабільна і контрольована - у регіоні тривають контрдиверсійні заходи.

Зокрема, їх результатом, к тому числі, стало викриття службою безпеки мешканця регіону, який відкрито проводив проросійську пропаганду у соцмережах.

Чоловік у своїх постах дискредитував Збройні сили України та відкрито підтримував криваву війну, яку Росія веде проти України.

Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

"В кількісних показниках корабельного угруповання противника змін майже нема – 6 великих десантних та 2 ракетних корабля продовжують тероризувати ситуацію в північно-західній частині Чорного моря. Тим часом чорноморські моряки, що беруть участь у війні проти України, відмовляються виконувати бойові завдання через аварійний стан кораблів", - повідомив Назаров.

Вас також можуть зацікавити новини: