ООС - окупанти 4 рази обстрілювали ЗСУ, поранили двох військових / Фото УНІАН

На Донбасі з початку доби і до 12.30 російсько-окупаційні війська чотири рази відкривали вогонь по позиціях українських військ.

Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України полковник Максим Праута, повідомляється на сайті Міноборони.

«На Луганському напрямку після 8-ї години ранку зі станкових протитанкових і автоматичних гранатометів та кулеметів великого калібру противник обстріляв захисників населеного пункту Оріхове», - сказав речник.

Відео дня

Читайте такожБойовики на Донбасі п’ять разів порушили режим тиші, поранено військового

Він додав, що на Донецькому напрямку з о пів на 9-ту ранку до 10.00 окупанти випустили дві протитанкові ракети по опорних пунктах Об’єднаних сил поблизу Богданівки, а також 7 мін 120-го калібру по позиціях підрозділів Об’єднаних сил неподалік Опитного.

За словами Праути, у цей же період в районі Мар’їнки ворог застосував великокаліберний кулемет та стрілецьку зброю.

За наявною на цей час інформацією, внаслідок сьогоднішніх обстрілів двох українських воїнів поранено.

«Підрозділи Об’єднаних сил ранковий сплеск активності противника погасили інтенсивним вогнем зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї і на даний час тримають ситуацію під повним контролем. Втрати противника уточнюються», - наголосив Праута.

Як повідомляв УНІАН, минулої доби на Донбасі окупанти 12 разів порушили режим тиші, двоє українських бійців отримали поранення.