На всіх трьох ділянках розведення режим тиші дотримувався / фото УНІАН

Упродовж доби збройні формування Російської Федерації 4 рази порушили режим припинення вогню, внаслідок ворожих обстрілів загинув один український захисник, двоє військовослужбовців отримали поранення та ще п’ятеро – бойові травмування.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

Як зазначається, під час обстрілів ворог застосував заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібру 120 мм, а також гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

Відео дня

Читайте такожЖурналіст показав понівечене авто, у якому окупанти на Донбасі підірвали бійців (фото)

"Підрозділи Об'єднаних сил рішуче застосовували чергові вогневі засоби. Окупанти отримали адекватну відповідь від українських воїнів. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" неподалік Авдіївки, Старогнатівки та Богданівки противник вів вогонь по наших військовослужбовцях з гранатометів різних систем та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

У штабі уточнили, що українських захисників, які виконують завдання в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" поблизу Кримського, ворог обстріляв із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120 мм.

Внаслідок ворожих обстрілів 21 травня загинув один український захисник. Також, за уточненою інформацією, двоє військовослужбовців отримали поранення та ще п’ятеро – бойові травмування.

Крім того, у штабі повідомили, що на всіх трьох ділянках розведення режим тиші дотримувався.

Як повідомляв УНІАН, за минулу добу збройні формування Російської Федерації 18 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів 120 мм та 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї.