Піонтковський: Херсон звільнять до кінця серпня / фото з соцмереж

Попри російські заяви про "перемоги" в Україні, найближчим часом ЗСУ почнуть контрнаступ і незабаром звільнять Херсон від окупантів.

Таку думку висловив російський публіцист Андрій Піонтковський у коментарі 24 каналу.

У зв'язку з цим російський диктатор Путін, за даними Піонтковського, переляканий щодо своєї майбутньої політичної долі. Окрему роль у цьому публіцист відвів главі Міноборони США Ллойду Остіну, який заявив про критичний момент у російсько-українській війні. Ці слова Остіна Піонтковський назвав вироком для армії РФ і особисто Путіна.

Відео дня

"Це означає, що українська армія буде забезпечена всім необхідним для переходу в контрнаступ. Приблизно в кінці серпня можна очікувати падіння так званого "звільнення" Херсона", - підкреслив експерт.

Втрата окупантами Херсона спричинить політичний і психологічний шок в РФ, переконаний Піонтковський. Путін же після цього втратить авторитет навіть у своєму оточенні.

"У бункері побачать, що" пахан" промахнувся", - говорить експерт, додавши, що деокупація Херсона також вплине на пересічних росіян.

"Мільйони зомбованих пропагандою росіян зрозуміють, що війну програли. Це викличе серйозні зміни в Росії", - підкреслив публіцист.

Раніше радник голови ОП Олексій Арестович пояснив, як саме ЗСУ готуються звільняти Херсон.